Gastartiesten Releaseparty pt. 1: FRANCESCO TARANTO / RICHARD WEVERS

De albumrelease op 6 oktober in Het Burgerweeshuis Deventer (get your tickets here) wordt echt een trip. De show van Jan Terlouw Junior & The Nightclub wordt voor één maal verrijkt met vele gastartiesten (niet alleen muzikanten!). Hierbij stellen we de eerste twee helden aan je voor.

GUEST ARTIST: FRANCESCO TARANTO – ELECTRIC GUITAR

Ongeveer een maand voordat we de studio ingingen vroeg ik Francesco, a.k.a. Chazz, om te helpen met het verzinnen van gitaar partijen voor negen van de twaalf tracks van het album. Binnen een middag en een ochtend was de klus geklaard en binnen vier uur (!) heeft hij alles naadloos ingespeeld in de studio. En dit is slechts een glimp van de genialiteit van deze door Gibson gesponsorde Guitar Hero. Scherpe oren, uiterst gecontroleerde techniek, real time pedalboard sounddesign en een oneindige glimlach maken Chazz een monster op het podium. Op 6 oktober komt hij ons bij Jan Terlouw Junior & the Nightclub | Albumrelease Deluxe vergezellen om mee te spelen met onze vers gereleasde single ‘Bobby The Butcher’. The Chazz will undeniably blow your mind.

GUEST ARTIST: RICHARD WEVERS – ALTO SAXOPHONE

Richard Wevers komt ons op 6 oktober voor een aantal nummers verblijden op Het Burgerweeshuis podium bij Jan Terlouw Junior & the Nightclub | Albumrelease Deluxe. Hij heeft vijf tracks van het album verrijkt met vurige big band lijnen en een scheurende solo op ‘Vodka & Wine’ die werkelijk onvergetelijk is geworden. Deze Brass Monkey is een beest en dat zie je direct wanneer hij de stage beklimt. Op pad met Roots Rising blaast hij al jaren volledige festivals omver met zijn waanzinnige energie en authentieke sound. Ik kan niet wachten.. Zijn jullie klaar voor Pretty Richie?

No Comments

Post a Comment

Scroll Up