On the road

Vorige week begon ik aan mijn 15 daagse residentie in vijfsterren hotel Hameau Albert Premiér midden in de Alpen te Chamonix Mt. Blanc. Elke avond strik ik mijn stropdas en neem ik plaats achter de vleugel in de ‘Quartz Bar’ van de accommodatie. Er hangt een prachtige stilte in de bar die het bespelen van de piano haast therapeutisch maakt. Subtiele klanken vullen de ruimte en de uiterst goed geklede gasten consumeren hun aperitieven. De barman experimenteert met combinaties van sterke drank, likeuren en fruit voor nieuwe cocktails. Zijn laatste innovatie noemt hij ‘Betty’s Lips’, een rood en zoet goedje dat perfect werkt voor de jonge dame met centen. Alles hier is chique.. I love it. Negen shows gehad, nog zes te gaan. Tot volgende week!

Yours,

Jan Terlouw Junior

No Comments

Post a Comment

Scroll Up