WATCH: nieuwe zomersingle ‘Just One More Day’

Jan Terlouw Junior pleit voor meer romantiek

Jan Terlouw Junior & The Nightclub lanceert zomersingle ‘Just One More Day’

Stream or buy ‘Just One More Day’: https://lnk.to/JTJ

Twee dagen voordat Jan Terlouw Junior & The Nightclub start met een vijfdaagse tour langs de Waddeneilanden verschijnt  de nieuwe zomersingle van de band getiteld ‘Just One More Day’. In de videoclip komt een aanvankelijk onbereikbare liefde onverwachts erg dichtbij. ‘Ik schreef het lied voor een onbereikbaar meisje waar ik maandenlang smoorverliefd op was. Als laatste romantische redmiddel bracht ik een muzikale ode aan haar en zo won ik uiteindelijk haar liefde, een filmisch cliché dat werkelijkheid werd’, aldus Jan Terlouw Junior.

De video is voor een groot deel geschoten in de Duitse stad Münster. De Prinzipalmarkt met karakteristieke puntgevelhuizen en arcaden vormt deels het decor van het liefdesverhaal met een twist. ‘Ik vind dat er te weinig aandacht is voor romantiek tegenwoordig. De hele moderne wereld is ingericht op gemak en niet op het grote gebaar, maar als ik gek ben op een persoon dan toon ik die liefde graag groots’, aldus Jan Terlouw Junior. Het akoestische nummer ‘Just One More Day’ vormt een rustpunt op het debuutalbum en in de liveshows vol tekstuele gekte, jazzy bigbandsounds en moderne elektronica. Jan Terlouw Junior: ‘In het voorjaar speelden we veel festivals en we hoorden na onze shows vaak fans de melodie van ‘Just One More Day’ fluiten, daarom besloten we het te kiezen als onze nieuwe single’.

Jan Terlouw Junior & The Nightclub speelt nog op vijf zomerfestivals, waaronder de Horizontoer, een vijfdaagse tour langs de Waddeneilanden. Vanaf september start de band met de Nightclub XL shows. Voor deze speciale Jan Terlouw Junior & The Nightclub shows veranderen clubs en festivals in het decor van het debuutalbum en de bijbehorende comic: een schimmige jaren 20 nachtclub vol livemuziek, dans, een diner en een nachtelijke afterparty. De eerste Nightclub XL show is in een kerk op het Groede festival op 1 september, daarna volgen Blue Collar Hotel te Eindhoven op 29 september en Kulturhus Denekamp op 13 oktober. De kaartverkoop voor deze shows is gestart.

Ticketlinks

Jan Terlouw Junior & The Nightclub @ Groede festival: https://bit.ly/2LPXfBi

Jan Terlouw Junior & The Nightclub @ Blue Collar Hotel, Eindhoven: https://bit.ly/2n0o9IQ

Jan Terlouw Junior & The Nightclub @ Kulturhus, Denekamp: https://bit.ly/2LBRojI

No Comments

Post a Comment

Scroll Up